luni, 3 decembrie 2012

Revelion in Dubai

Dubai, supranumit si capitala viitorului, este un oras cu adevarat spectaculos atat prin atractiile ce le ofera cat si prin servicii. Este al doilea oras ca marime din Emiratele Arabe Unite, are singurul hotel de 7 stele din lume Burj Al Arab, cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa, Cel mai mare acvariu cu rechini si 5 partii de ski in Dubai Mall (cel mai mare mall din lume), insulele Palm considerate a 8-a minune a lumii si lista poate continua.


Adaugati peste toate acestea petrecerea trecerii in Noul An in Dubai si va fi o vacanta de neuitat!
Tipul excursiei: Clasic





Puncte de interes:

· Burj Al Arab
· Burj Khalifa
· Dubai Mall
· Insulele Palm


Sugestie cazare: Hotel Moevenpick Bur Dubai

Situat vizavi de Spitalul American, elegantul Hotel Mövenpick Bur Dubai ofera camere spatioase. Situat chiar langa autostrada Sheik Rashid Expressway, se poate ajunge la mall-urile Wafi City si Lamcy in doar 5 minute.

Camerele sunt mobilate elegant si au o zona de relaxare si un birou. Datorita ferestrelor din podea pana in tavan, fiecare camera beneficiaza de multa lumina naturala. Aparatul de cafea si minibarul din camera ofera bauturi calde si reci.Hotelul ofera facilitati de lux, ce includ o sala de gimnastica bine echipata si o piscina in aer liber. Pentru relaxare totala, oaspetii isi pot oferi un masaj revigorant.Exista 6 optiuni eclectice de luat masa, ce includ preparate culinare internationale la Restaurantul Fountain, atmosfera unui pub traditional la Somerset's si mancaruri indiene autentice la Chutneys.

Media City si zona comerciala libera Jebel Ali se afla la 25 de minute de mers cu masina de la hotel. Aeroportul International Dubai este la doar 10 minute, iar hotelul ofera o parcare privata gratuita.





Ce este inclus:

• 6 nopti cazare la Moevenpick Bur Dubai cu mic dejun in camera superioara
• Bilete de avion (zbor direct)
• Transferuri la / de la aeroport
• Asigurare medicala si storno




Activitati optionale:

Turul orasului Dubai cu vizitarea Muzeului Emiratului Dubai, cladirea Burj Khalifa Dubai (828 m), zona comerciala, Canalul(Creek), oprire la Palatul Administrativ al Seicului Mohammed Bin Rashid Al Makhtoum – conducatorul Dubaiului, plaja Jumeirah, Hotelul Burj Al Arab, Dubai Mall - cu patinoar, cascada si cel mai mare acvariu cu rechini din lume si intrare pe Insula Palm Jumeriah pana la hotel Atlantis The Palm.




Pentru mai multe informatii/rezervari, click AICI .

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu