joi, 4 octombrie 2012

City Break Milano

City Break Milano


Milano nu este intotdeauna primul oras care va vine in minte atunci cand planificati o vacanta romantica in Italia, dar acesta este primul oras care va vine in minte atunci cand va ganditi la moda, design, arhitectura, inovatie italiana si creativitate.

O plimbare prin centrul istoric al orasului Milano va va face cunoscute unele dintre structurile arhitecturale cele mai renumite ale Europei. Pornind de la centrul orasului, Piazza del Duomo, care este, in sine, o minune arhitecturala, veti fi la o distanta mica de mers pe jos, de exemplu, de Galleria Vittorio Emanuele. Arhitectura veche si buticurile noi de moda , hoteluri si restaurante rafinate umplu strazile din Milano.



Gradul de solicitare fizica: 2

Puncte de interes City Break Milano
- Piazza del Duomo (Piazza del Duomo este cea mai mare piata din Milano si centrul sau cultural si social. Aici se afla cateva dintre atractiile majore: Domul, Palatul Regal, statuia regelui Victor Emanuel al II-lea. Sub Piazza del Duomo se afla fundatiile bazilicii Santa Tecla - secolele IV-V si baptiseriul San Giovanni alle Fonti din secolul IV, descoperite in timpul constructiilor la Metropolitana.)


- Galeria Vittorio Emanuele (Galeria Vittorio Emanuele II din Milano reprezinta o varianta a mall-ului modern, construit la sfarsit de secol XIX, cu arcade de otel acoperite de sticla. Giuseppe Mengoni a inceput lucrarile la Galeria Vittorio Emanuele II in anul 1864, aceasta fiind deschisa in 1867 si completata artistic in 1878. Mengoni insa nu a apucat sa se bucure de creatia sa, murind cu cateva zile inainte de inaugurare in urma unei cazaturi de pe o grinda. Pe langa magazine, Galeria Vittorio Emanuele II adaposteste statuete ale unor importanti artisti cum sunt: Volta, Michelangelo, Galileo, Cavour, Leonardo, Pier Capponi.)



- Opera Teatro La Scala (Teatro alla Scala este situat in Piata Scala - Piazza della Scala - din Milano si este considerat a fi cel mai faimos teatru din lume. La Scala gazduieste spectacole de opera, balet si concerte de muzica clasica inca din 1778.)



- San Lorenzo Maggiore (Biserica San Lorenzo Maggiore este cea mai veche biserica din Milano, datand de pe vremea cand orasul era capitala imperiului roman de vest - secolul IV. Structura bisericii a fost reconstruita de mai multe ori de-a lungul secolelo, insa pastreaza inca atmosfera timpurilor trecute.)



- Magazine Fashion (Milano gazduieste o varietate mare de magazine si expozitii fashion.)



Cazare propusa: Hotel Lancaster 3* sau Hotel Brunelleschi 4*

Hotel Lancaster
Acest hotel este situat in frumoasa, calma, si eleganta zona Sempione, un cartier rezidential in centrul orasului Milano, inconjurat de verdele Parc Sempione,  gradinile Via Massena si la doar cativa pasi de Arcul de Pace, Castelul Sofrzesco , si Palatul Artelor.
Hotel  Brunelleschi
Situat in inima orasului Milano, la doar o scurta distanta de Dom, Galleria si Teatrul La Scala, in centrul financiar si economic al orasului, inconjurat de buticuri elegante, Brunelleschi este un loc ideal pentru oricine care crede ca linistea, curtoazia si eficienta sunt esentiale pentru o sedere placuta.

Recomandari activitati City Break Milano

Tur Milano : Cina cea de Taina a lui Leonardo Da Vinci
-          Bucurati-va de o plimbare placuta prin celebrul oras Milano
-          Vizualizare exclusiva a Cinei cea de Taina
-          Vizita la Castelul Sforza, Districtul Brera, Catedrala si mult mai multe

Stadionul San Siro, tur cu ghid:
-          Casa legendarelor  echipe de fotbal de A.C.  Milano si FC international
-          Vizitati Muzeul si magazinul oficial al stadionului
-          Turul este condus de ghizi profesionisti vorbitori de limba engleza
-          Calatorie dus-intors de la Foro Bonaparte

Pentru mai multe informatii/rezervari, click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu