joi, 14 februarie 2013

Aventura pe Amazon

Urcati la bordul unui vas si traiti o experienta cu stil pe Amazon. Bucataria de pe vas este regionala si ofera o experienta culturala unica si delicioasa. Condusi de un ghid naturalist din Rezervatia Amazonului, croaziera voastra va include excursii zilnice de schi motorizat, concepute pentru a descoperii fauna exotica a padurii tropicale. Aventurandu-va timp de doua zile in rezervatia Pacaya Samiria veti avea sansa de a experimenta jungla de aproape. Formati-va o idee la fata locului, a modul de viata „de pe rau” si cunoasteti magia Amazonului intr-o excursie de neuitat.

Gradul de solicitare fizica: 2

Puncte de interes:
cina cu produse proaspete din padurile tropicale
delfini roz pe raul Amazon



     - explorarea rezervatiei Pacaya Samiria interactionand cu localnicii


Propunere itinerariu:
Ziua 1: Lima
Sosire in orice moment. Transferul de sosire inclus.

Ziua 2: Iquitos/Amazon Riverboat
Zbor spre Iquitos. Tur de oras inclus si transferul de la barca.



















Ziua 3: Raul Maranon/Raul Amazon /Raul Ucayali
Navigarea la intersectia raurilor Ucayali si Maranon, considerata a fi inceputul Amazonului. Excursii pe apa si uscat pentru observarea florei si faunei.

Ziua 4-5: Raul Maranon /Rezervatia Nationala Pacaya Samiria
Excursii la Rezervatia Nationala de la Pacaya Samiria pentru observarea faunei salbatice si  interactionarea cu localnicii. Prezentari ale zonei la bordul vasului si discutii despre animale salbatice. Faceti cunostinta cu un saman.

















Ziua 6: Raul Maranon /Pacaya Samiria National Reserve
Excursie si mic dejun cu picnic. Oportunitatea de a pescui pirana, excursii in canoe, inot. Participare la o lectie de gatit in jungla pentru a afla despre  bucataria locala.

Ziua 7: Nauta/Raul Sapisapi
Tur al pietelor locale si al orasului. Dupa-amiaza, excursie pe raul Sapisapi pentru a observa fauna salbatica inainte de o petrecere la cina.


















Ziua 8: Nauta/Lima
Debarcarea la Nauta. Vizita la un centru de salvare Manatee, inainte de transferul la aeroport pentru zborul inapoi spre Lima. Liber dupa-amiaza.

Ziua 9: Lima
Plecare in orice moment.

Pentru mai multe detalii/rezervari, click:   AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu